OVER ONS

Sinds 2006 vertegenwoordigt NCAgencies exclusief diverse merken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ons aanbod bestaat uit een collectie functionele, decoratieve en kleurrijke producten geïnspireerd door klassiek Scandinavisch design en een moderne retro stijl.

Mijn passie voor muziek, kunst en interieur design begon al toen ik jong was. Na mijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag werkte ik meerdere jaren in de muziekindustrie. In die periode kwam ik in contact met ontwerpers die op zoek waren naar vertegenwoordiging in de Benelux en zij vroegen mij om hulp. Zo is het idee voor NC(nordic) Agencies ontstaan!

 

Anne Bronnenberg, eigenaar

Verkoop Benelux & Duitsland

Anne (at) ncagencies.com

 

In September 2016 ben ik bij het team gekomen om te helpen met de Franse markt. Mijn passie voor meubilair en interieur resulteerde in een eigen winkel in Nederland. Het was een droom die uitkwam! Na het met veel plezier runnen van de winkel volgde ik mijn hart en verhuisde, alweer tien jaar geleden, naar Frankrijk. Zo kwam er weer een droom uit. En nu kan ik mijn beide passies combineren bij NCAgencies.

 

Nienke de Zwart

Verkoop Frankrijk

france(at)ncagencies.com

 

© 2016 by NCAgencies  

       

Privacy Statement